Öpüşme görüntüsü ortaya çıkan Şeyma aşk dolu pozlarını paylaştı

Dün Guido Senia ile öpüşme fotoğrafı ortaya çıkan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisinin doğum gününde çekilen fotoğrafları yayınladı

Dün Guido Senia ile öpüşme fotoğrafı ortaya çıkan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisinin doğum gününde çekilen fotoğrafları yayınladı. İkili doğum günü partisinde romantik dakikalar da yaşadı.

Yıllardır birlikte olduğu Acun Ilıcalı ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı. Şimdilerde ise Senia ile İspanya'nın Ibiza Adası'nda uzun süredir tatil yapıyor. Dün Gudio Senia ile öpüşme görüntüsü ortaya çıkan Subaşı, sevgilisinin doğum gününde çekilen fotoğrafları da Instagram hesabından paylaştı.

SAMİMİ POZLARINI PAYLAŞTI

Renkli görüntülere sahne olan partiye Guido Senia ve Şeyma Subaşı'nın çok sayıda arkadaşı katıldı. Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia'nın doğum günü partisinde bütün kurtlarını döktü. Subaşı, sevgilisiyle sarıldığı bir pozunu da paylaştı.

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Partide romantik anlar yaşayan Şeyma Subaşı ve Guido Senia, pasta kesildikten sonra öpüştü. İkilinin bu anları ise bir arkadaşının çektiği Instagram hikayesinde ortaya çıktı.

09 Tem 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.