Osmanlı Ülkü Ocakları yemekte buluştu

Demokrasi ve insan hakları evrensel ilkelerine bağlı, inanç ve düşünce özgürlüklerine saygılı Demokrasi, sivil toplum ve hukuk devleti anlayışı doğrul...

Demokrasi ve insan hakları evrensel ilkelerine bağlı, inanç ve düşünce özgürlüklerine saygılı Demokrasi, sivil toplum ve hukuk devleti anlayışı doğrultusunda emin adımlarla yolunda ilerleyen Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep teşkilatı yemekte buluştu.

Gaziantep'te teşkilatlanma çalışmalarını tamamlanmasının ardından hızlı bir büyüme evresine giren Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonunun toplantısına Kütahya vali yardımcısı Ali Bezirgan, MHP eski milletvekili Ali Ay, Osmanlı Ülkü Ocakları Disiplin Kurulu başkanı Cevdet Yıldırım, Gaziantep İl Başkanı Bahattin Güllü, Güneydoğu Teşkilat Başkanı Cuma Çalışkaner, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Güllü, Başkan Yardımcıları Nedim Bayram ve Ömer Güllü Şahinbey İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Çalışıcı, Şehitkamil Başkan Yardımcısı Kenan Öztürk, İl Kadın Kollar Başkanı Cennet Öztürk katıldılar. Toplantının ardından Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkan- Cevdet Yıldırım, katılımcılara Türk Bayrağı hediye etti.

YILDIZ “BAYRAĞIMIZI TAŞIYACAĞIZ”

Osmanlı Ülkü Ocaklarının bayrağını her zaman ileriye taşıyacak larını söyleyen Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Şahinbey İlçe Başkanı Kenan Yıldız, el birliği ve teşkilatlarının birbirleriyle bağlılığın olacağını ve bayrağı Gaziantep'in her sokağında dalgalandıracaklarını söyledi.

ÇALIŞICI “ŞEHİT VE GAZİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

İnsanların dinini, dilini ve ırkını ayırım yapmadan görevde olduklarını aktaran Hotel Katan Yönetim Kurulu Başkanı, Güneydoğu Anadolu Turizmci Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Genç Girişimci İş Adamı ve Osmanlı Ülkü Ocakları Şehitkâmil İlçe Başkanı Akın Çalışıcı, siyasetçi olmadıklarını ve vatan evladı olarak yürek ve kalp ile gönül verdiklerini belirtti. Çalışıcı ayrıca 19 Eylül Şehit ve Gaziler gününü kutladı.

GÜLLÜ “CUMHURİYETİN DEĞERLERİ GÖZ BEBEĞİMİZDİR”

Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millet olduğunu söyleyen Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep İl Başkanı Bahattin Güllü, şunları söyledi: “Bu nedenle tarihinde bu uğurda çok savaş yapmış birçok insanını şehit ve gazi vermiştir. Gazi, harbe katılıp da, harpten sağ olarak dönen savaşmış kahramanlardır. Gazilik unvanı devlet tarafından verilir. En büyük Gazi, bu unvanı 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararı ile alan, vatanın kurtarıcısı ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. 2002 yılında çıkarılan yasa ile 19 Eylül günü Gaziler günü olarak kabul edilmiştir.

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu olarak 19 Eylül Şehit ve Gaziler günümüzü kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bizim Cumhuriyetin değerlerinde gözbebeğimizdir. Osmanlı medeniyeti de bizim ecdadımızın mirasıdır, kültürüdür. Biz Cumhuriyetin değerlerinde ecdadımızın izini sürmeye devam edeceğiz. Yeni kurulan Osmanlı Ülkü Ocakları ülkemizin amacı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

YILDIRIM “ ZALİMLERİN KARŞISINDAYIZ”

Hedeflerinin millet ve devlet olduğunu söyleyen Osmanlı Ülkü Ocakları Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım “Devleti daim edip, nizami âlemi yeryüzünde hâkim kılmaktır. Ecdadımız Osmanlının tabiri ile bütün dünya topraklarında mazlumların yanında olup zalimlerin karşısında dik durmaktır. Çıktığımız yol kutlu yoldur, bizim kırmızı çizgimiz cumhur ittifakıdır. Devletimizin yanındayız ve destek veriyoruz” dedi. BARIŞ KAYA

17 Eyl 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.