Özbey, Şahinbey'in gururu oldu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün işitme engelli sporcularından Zehra Özbey Türkiye Şampiyonu olarak Şahinbey’in gururu oldu

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün işitme engelli sporcularından Zehra Özbey Türkiye Şampiyonu olarak Şahinbey’in gururu oldu.

29-30 Nisan 2019 tarihlerinde Mersin’de yapılan İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda şehrimizi ve Şahinbey Belediyesi’ni başarılı bir şekilde temsil eden Zehra Özbey 57 kg da Türkiye Şampiyonu oldu. 2009 yılında spor yapmaya başlayan ve judoya merak salan Zehra Özbey, çalışmalarının karşılığını madalyalarla aldı.

SPORCUMUZU TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zehra Özbey’i tebrik ederek, “İnsanın engeli zihnin de başlar. Zehra yıllardır hırs ve azimle çalışarak kulübümüze madalyalar kazandırdı. Son olarak 29-30 Nisan 2019 tarihlerinde Mersin’de yapılan İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

GURURLANDIK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, "Sporcumuz Zehra Özbey işitme engelli olmasına rağmen sekiz yıldan beri bu sporu yapıyor. Kendisi bizim milli sporcumuzdur. Aldığı başarı bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyorum. Biz Şahinbey Belediyespor ve Şahinbey Belediyesi olarak Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte her zaman, her koşulda sporcumuzun yanında yer almaya devam edeceğiz" diye konuştu. BÜLTEN

01 May 2019 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.