Özge Borak’tan veda mesajı

Güzel ve başarılı oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından sevenlerine ve Güldür Güldür takipçilerine bir veda mesajı yolladı.

Güldür Güldür’de başarılı işlere imza atan Özge Borak, programın yeni sezon bölümlerinde olmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine duyurdu. Ekibe getirdiği enerji ve yer aldığı keyifli işlerle adından söz ettiren Özge Borak, programdaki parodilerinden çekilmiş kareleri derlediği bir kolajı hesabından paylaşırken bir de veda notu düşmüş. İşte Borak’ın o notu; “Uzun zaman aynı yolda yürüdük. Anıları biriktirdik. Bu sezon ben yokum ekipte. Yeni sezon çok yakında başlıyor. Ekip arkadaşlarıma bol şans, bol alkış diliyorum. Sizlere de iyi seyirler, bol bol kahkahalar.. Benden de öpücükler.. Yeni işlerde görüşmek üzere. Sevgiyle..”

27 Eyl 2016 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.