Şehir hastanesinde cinsel içerikli film skandalı!

Şehir hastanesinde cinsel içerikli film skandalı! Görüntüler herkesi ayağa kaldırdı

İngiltere'nin St. Albans Şehir Hastanesi'nde çekildiği iddia edilen cinsel içerikli filmin görüntüleri ortaya çıkınca polis soruşturma başlattı.

Cinsel içerikli filmin açılış sahnesinde biri kadın biri erkek iki hemşire var. Cinsel içerikli filmde oynayan oyuncular hemşire elbisesi ile hastane koridorunda yürüdükten sonra bir köşede cinsel ilişkiye giriyor. O esnada koridordan vatandaşlar geçiyor

Bu video yayıldıktan sonra St. Albans hastane yetkilileri harekete geçti. Polise ihbarda bulunan hastane yetkilileri, görüntülerde filmde hastane çalışanlarından hiç kimsenin oynamadığını, hemşire kıyafeti ile ilişkiye giren kadının hemşire olmadığı ama rolü gereği hemşire elbisesi giydiklerini söyledi.

St. Albans Şehir Hastanesi'nin başhemşiresi Tracey Carter şunları söyledi: "Çalışanlarımızın hiçbirinin dahil olduğuna inanmıyoruz. Konuyu polisle gündeme getirdik ve acil bir soruşturma yürütüyoruz." Doğu Londra NHS Vakfı ise detaylı bir incelemeden sonra mavi önlüklü hemşirelerin hastane çalışanı olmadığını söyledi. Dahili bir soruşturmanın ardından hastane, cinsel içerikli filmindeki hiçbir sahnenin Albans şehir hastanesi NHS tesislerinde çekilmediğini doğruladı.

24 Ağu 2019 - 00:00 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.