ŞEHİTKAMİL’DEN BAYRAM HEDİYESİ

Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası’na gelen dar gelirli aileler, hem kendileri hem de çocukları için bayramlık kıyafet beğendi. Kurban Bayramı öncesi dağıtımı yapılan yardımlar, binlerce çocuğun yüzünü güldürdü.

Sabahın erken saatlerinde Gıda Bankasına gelen aileler, kendileri ve çocukları için bayramlık kıyafet seçti. Aileler, kendilerine ve çocuklarına ceket, pantolon, gömlek, tişört, etek, ayakkabı gibi malzemelerden oluşan kıyafet beğendiler. Mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklar, bayramda giymek üzere beğenmiş oldukları elbiseleri ve ayakkabıları tek tek üzerlerinde denediler. Aileler, hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen az kullanılmış elbiselerinden de diledikleri kadar kendileri ve çocukları için seçtiler. Bunun yanı sıra, ailelere kış aylarında kullanılmak üzere halı, yolluk halı ve temizlik seti hediye edildi. Gıda Bankası’nda 5 gün boyunca yapılacak yardımlar, çerçevesinde toplam 8 bin 350 kişiye Kurban Bayramı öncesi bayramlık kıyafetleri teslim edilmiş olacak.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAYRAM ÖNCESİ BİNLERCE ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kurban Bayramı öncesi yapılan kıyafet yardımından dolayı mutlu olduklarını dile getiren aileler, “Şehitkamil Belediyemiz her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı da hem bizler için hem de çocuklarımız için bayramlık kıyafet yardımında bulunuyor. Sabahın erken saatlerinde çocuklarımızla birlikte gelerek, ihtiyacımız olan her türlü bayramlık kıyafet ve ayakkabıyı aldık. Bunun yanı sıra temizlik seti, halı ve yolluk halı hediye edildi. Allah Başkanımızı hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin” dediler.

BİZLERE BAYRAMLIK ELBİSE VERDİĞİ İÇİN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bayramlık kıyafetlerini alan çocuklar ise, “Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte ailemizle birlikte buraya gelerek, bayramlık elbise aldık. Bayramlık elbiselerimizi aldığımız için çok mutluyuz. Buradan almış olduğumuz kıyafetleri giyerek, bayramı inşallah güzel geçireceğiz. Bizlere bayramlık elbise verdiği için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

# bayram, un

21 Ağu 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.