Gaziantepspor"da şok gelişme...

Gaziantepspor’un 2017 yılında yapmış olduğu genel kurulunda başkan adayı olan Mutlu Özpineci’nin açtığı iptal kararı gecikmeli de olsa sonuçlandı.

Gaziantep 1. Asliye Hukuk Mahkemesince görülen davanın sonucunda, 2017 sonrası kongrelerin geçersiz olduğuna kararı çıktı ve dönemin başkanı Mutlu Özpineci’ye kulübün tekrar devrine karar verdi. Gaziantepspor’da dönemin kulüp başkanı Mutlu Özpineci de hemen harekete geçerek kulübün kendisine devri için girişimlerde bulunacak. Gaziantep spor kongre üyesi Erhan Deniz Güngen’in 4 yıl önce usulsüz şekilde üyelerin Silinip kanunsuz şekilde yapılan kongre yapıldığı gerekçesi ile savcılığa suç duyurusu da bulunmuştu. Daha sonra Mutlu Özpineci, kongrenin iptali için dava açmıştı. Mahkeme sonuçlandı ve kongrenin yok hükmünde olduğuna karar verildi. Gaziantepspor’un da yeniden doğması için bir umut ışığı doğdu. Konu hakkında açıklama yapan Gaziantepspor’un eski başkanı Mutlu Özpineci, “Adalet geç de olsa tecelli etti. Eğer mahkememiz acil karar alsaydı bu Gaziantepspor’umuz bu aciz durumda olmazdı Gaziantepspor başkanıyken kulübü toparlamak için hızla adımlarla ilerliyorduk. Sahaya çıkamaz denen takımı çıkardık borçları yapılandırdık ve Zorlu Grupla sponsorluk anlaşması yaparak kulübe nefes aldırmıştık… Gençlerle çıktığımız maçlar da güzel sonuçlar almaya başlamış takım puan ve puanlar alarak üst sıralara yükseliyorduk çünkü çözüm Alt yapı ve gençlerde idi… Ama maalesef bir gizli el Gaziantep spor un batması için devreye girdi ve süreci hepimiz yaşadık bu günlere geldik… Bu karar tekrar Gaziantep spor un doğması için fırsattır… Hep beraber el ele verirsek bu kulüp tekrar küllerinden daha güçlü şekilde doğar… Hiç bir güç Gaziantepsporumuzu tarihe gömemeyecek .. Er yâda geç Kırmızı siyah Sevdamız tarih sahnesine çakacak “ dediGaziantepspor’da şok gelişme

24 Haz 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.