SON DAKİKA : Gaziantep'te helikopter destekli nefes kesen operasyon, çok sayıda adrese baskın yapıldı

Gaziantep’te, helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bir süredir istihbarat ve teknik takip çalışmaları yürüten Gaziantep İl Emniyet M...

Gaziantep’te, helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Bir süredir istihbarat ve teknik takip çalışmaları yürüten Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, daha önceden belirlenen bazı adreslere yönelik çalışma başlattı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin de desteğiyle söz konusu adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Helikopterle havadan tarama desteğiyle yapılan operasyonda, baskın düzenlenen bazı evlerin kapıları koçbaşıyla açıldı.

Dedektör köpek “Unix”in de kullanıldığı operasyon kapsamındaki bazı evlerin kapılarının dışa açılır şekilde tasarlandığı, 6 sürgü konduğu ve evlerin güvenlik kamerasıyla kontrol edildiği görüldü.

19 Kas 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.