Son Dakika... İstifalar peş peşe gelebilir

Gaziantep Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Turgut’un sağlık camiasında yaptığı atamalardan sonra ortalık karıştı.

Dr. Ersin Aslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim olarak yeniden atanan Prof. Dr. Mesut Özkaya ve ekibi yeniden sözleşme imzalamadı. Bunun üzerine Özkaya ve ekibinin istifa edebileceği ihtimali doğdu.

Dr. Ersin Aslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sular durulmuyor. Atamalarda siyasilerin görüşünün dikkate alınmayıp, bazı dernek ve sendikaların etkili olduğu iddia edilirken, istifalarında peş peşe geleceği konuşuluyor.

Son atamalarla beraber yeniden Dr. Ersin Aslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Prof. Dr. Mesut Özkaya ve ekibi yeniden sözleşme imzalamadı. Özkaya’nın bu tavrından sonra devreye Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci ve Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Turgut girdi. Özkaya’nın istifa edebileceği ihtimali üzerine Özkaya ile görüşen Özkeçeci ve Turgut, Özkaya’dan 1 aylık bir süre istediği öne sürüldü.

Dr. Ersin Arslan hastanesinin hastane müdürlüğüne başarılı çalışmalarıyla tanınan Selahattin Gür’ün ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Gündüz'e son atamalarda görev verilemesi Özkaya ve ekibi tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Kulislere göre son atamalarda Özkaya’nın ekibinin devre dışı bırakıldığı iddia edildi.

15 Ara 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Selcan - Hastane Müdürü kesinlikle gitsin zaten. Şımarık şey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 00:00
02

Kenan - Çok isabetli olur. İstifa ederse hastane kurtulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 00:00
01

Alptuğ - Bu adam çok artist gitmesi gerekiyor parasının gücüyle her şey yaparım diye zannediyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 00:00