Koronavirüse yakalanan Mehmet Yılmaz hastalığı ne zaman ve nerede kaptı…İlk açıklama

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, ilk açıklamasını yaptı. Yılmaz, herkesi uyararak, “Aman dikkat edin” dedi.

Cuma günü vücudunda yorgunluk ve yoğun bir kas ağrısı çektiğini söyleyen Yılmaz, “Hemen hastaneye başvurdum. Cumartesi günü testimin pozitif çıktığını öğrendim. ANKA Hastanesi’nde tedaviye alındım. Şu an da tedavim ediyor. Hastalığın belirtileri yoğun şekilde etkisini gösteriyor. Hiç kimse hastalığı hafife almasın. Herkes kendine dikkat etsin ve kurallara harfiyen uysun” dedi.

Yılmaz, hastalığını nerede ve nasıl kaptığı konusunda bilgisi olmadığını belirterek, “Normal süreciyle birlikte partiye çok gelip giden oluyordu. Orada kapmış olabilirim. Çok şükür hemen tanı konuldu ve Tedavim başlatıldı” diye konuştu.

Evi ve ailesi karantinaya alınan Mehmet Yılmaz, “Çocuklarım ve ailemin testi negatif çıktı. Hastalığı çevremdeki kimseye bulaştırmadığımı öğrenmek en büyük tesellim oldu. Ailem şu an karantinada. Bir an önce bu ileti yenip, sağlığıma kavuşmak ve ülkemizin bu beladan kurtulması en büyük temennim” dedi.

22 Haz 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.