Spor muhabirleri Paintball  kozlarını paylaştı

Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda medyada spor muhabiri olarak görev yapan gazeteciler Paintball etkinliğinde kozlarını paylaştı.

Pandemi sürecinde oldukça yoğun ve stresli günler geçiren muhabirlerin doğa ile bir araya gelerek stres attılar... Türkiye Spor Yazarları Derneği Gaziantep Temsilcisi Murat Atay'ın da yer aldığı etkinlikte ortaya güzel görüntüler çıktı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu spor muhabirlerine espri yaparak, "Sallamak kolay, hünerilerinizi burada göreceğiz" deyince gülüşmelere neden oldu.

PANDEMİ SÜRECİNDE ÇOK YORULDUĞUNUZU BİLİYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Özellikle doğa kampımızda, öncelikle öğrencilerimizi, daha sonra anneler ile çocuklar, şu anda ise spor muhabiri kardeşlerimiz ile beraberiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de tüm basın camiasındaki kardeşlerimizi, ajanstaki kardeşlerimizi burada ağırlamak istiyoruz. Tabi yoğun bir dönemden geçiyoruz. Yaklaşık bir yıldır pandemi sürecinde hepimiz kapalı mekanlarda sıkıldık., insanlar enerjisini deşarj edemedi. Böyle bir etkinlik ile başlayalım dedik."

MASA BAŞINDA KULÜPLER HAKKINDA YORUM YAPMAK GÜZELDİ

Fadıloğlu; "Bugün basın mensubu kardeşlerimiz ile beraber takımlar oluşturuldu. Tabi masa başında kulüpler hakkında yorum yapmak güzeldi. Bugün kendileri hakkında yorum yapılacak. Ondan sonra göreceğiz, masa başında durma ile sahada olmak neymiş. Tabi bu işin esprisi, güzel bir gün geçirmelerini temenni ediyorum. Hoş geldiler, şeref verdiler. Bundan sonraki süreçte de mümkün olduğu kadar burayı 365 gün kullanmaya gayret gösteriyoruz."

AİLELERİMİZİ GETİRMEYE BAŞLAYACAĞIZ

Dülük'te önemli bir spor etkinliği kazandıran Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sözlerini şöyle tamamladı: Bir müddet sonra anne-çocuk ile birlikte baba-çocukları getirmeye başlayacağız. Resmi kurumlarımızdan yöneticilerimizle burada olacağız. Amacımız iş hayatının yanı sıra sosyal etkinlikleri de arttırmak, insanlarımızı daha rahat bir ortamda kendilerini ifade edebilecek, rahatlata bilecek ortamları sunmak. Ben şu anda mücadele edecek her iki takımada başarılar diliyorum, kazanan Gaziantep olsun diyorum” diye konuştu. Eyup Özkan

24 Şub 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.