Sumudica, ihtarname'yi de takmadı!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, olaylarıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor...

Dün gazetemizinde yazdığı 13 Mart gecesi teknik ekibini ve futbolcu Alexandru Maxım'i de yanına alarak ülkesine giden teknik direktör Marius Sumudica'ya 15 Mart'ta kulüp avukatı aracığıyla ihtarnameye çekildiği öğrenildi. Söz konusu ihtarname'de yaptığı davranışın etik ve doğru olmadığını belirten yönetim kurulu, Rumen teknik adama 1 Nisan'a kadar dönmesi için ihtarname çekildiği öğrenildi.

VEE YİNE GELMEDİ

Yönetim Kurulu, kulüp avukatı aracılığıyla ihtarname çekilmesine karşın Rumen teknik adam Marius Sumudica ve ekibi bu kararı da hiçe sayarak dün şehrimize gelmedi. "1 Nisan'a kadar şehrimize dön" ihtarnamesine rağmen yönetimi yok sayarcasına vurdum duymaz tavırlarıyla herkesi çileden çıkaran Sumudica ile ilgili nasıl bir karar alınacağı da bilinmiyor.

LİGLER BAŞLAMA KARARI VERİLİRSE NE OLACAK

Sumudica, yönetimin çağrılarına rağmen hiç bir yanıt vermezken liglerin başlaması halinde "yine mi gelmeyecek" sorusunu akıllara getirdi. Yaptığı her hareketiyle olay olan ve kırmız-siyahlı takımın centilmenlik ruhuna yakışmayacak davranışlarıyla da büyük tepki toplayan Marius Sumudica'ya taraftarlarda sosyal medya'dan "Bu hocayla neden israrla devam ediyoruz" diyerek yönetime sitem ediyorar. Eyup Özkan

01 Nis 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.