Suriyeli Doktorlardan Anlamlı Destek

Gaziantep’te yaşayan Suriyeli doktorlar, Türkiye’nin Koronavirüs ile mücadelesinde görev almak için hazır olduklarını bildirdiler.

Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret eden Suriyeli Heyet, 2011 yılında bu yana Türk kardeşlerinin kendilerine ellerinden gelen yardımı yaptıklarını ifade ederek Türkiye’nin Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelesinde Sağlık Bakanlığı’nın vereceği her türlü görevde maddi beklenti olmaksızın gönüllü olarak yer almak istediklerini belirttiler.

Vali Gül, ise bu anlamlı günde göstermiş oldukları dayanışma örneği için heyete teşekkür ederek, Sağlık Bakanlığı ve sağlık çalışanlarının cansiperane görevini ifa ettiklerini, bu mücadele kapsamında kendilerinin de Suriyeli vatandaşları mevcut hastalıkla ilgili bilgilendirme yaparak yardımcı olabileceklerini söyledi.

Evde Kal Gaziantep!

Evde Hayat Var Gaziantep!

Bülten

24 Mar 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.