Tarım alanları suya kavuşacak

İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde gölet sulamalarının ihale tarihleri belli oldu. 2021 yılının başlamasıyla birlikte ihale edilecek olan 2 sulama projes...

İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde gölet sulamalarının ihale tarihleri belli oldu. 2021 yılının başlamasıyla birlikte ihale edilecek olan 2 sulama projesi ile ilçelerdeki tarım arazileri su ile buluşacak.

Gaziantep Valisi Davut Gül, İslahiye Güneş Göleti Sulaması ve Nurdağı Hamidiye Göleti Sulaması projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 19-21 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olan ihaleler ile iki projenin yapımına başlanacağını duyuran Vali Gül, tarım alanlarının su ile buluşmasının sağlanacağını belirtti.

“İHALELER OCAK AYINDA YAPILACAK”

Açıklamalarda bulunan Vali Gül, “ İslahiye Güneş Göleti Sulaması ile 5040 dekar, Nurdağı Hamidiye Göleti Sulaması ile ise 2740 dekar tarım alanı sulanacak. 19-21 Ocak 2021 tarihlerinde ihale edilecek olup bir yıl içerisinde tamamlanacaktır. Katkılarından dolayı Tarım ve Orman Bakanımıza, Adalet Bakanımız ve milletvekillerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. MEHMET TORUN

24 Ara 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.