Kaplan’dan işçilerine uyarı

Kaplan Kardeşler Halı, çalışanlarına koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Kaplan Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İş yerindeki vaka sayısı Gaziantep ortalamasının çok altında olup bunu tedbirlere riayet etmeye borçluyuz” dedi.

Kaplan Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, çalışanlarına koronavirüs hakkında uyarı mesajı yayınladı. Kaplan Kardeşler Halı'nın çalışanları için hazırladığı uyarı metnindeki maddeler şöyle: Covid 19 Gaziantep genelinde yakın zamanda pik yapmış durumdadır. Bu durum korku ve telaş oluşturmasın. Korkmanız gereken tek şey tedbirsizlik. Bu illetin tek ilacı, tek kaçamağı tedbirdir.

4 aydır ülkemizi de derinden etkileyen bu durumun daha ne kadar süreceğini kimse bilmiyor. O yüzden tedbirleri harfiyen uygulamalıyız. Misafirlik, piknik, cenaze ve düğün merasimi gibi organizasyonlara katılmayınız. Acınızı ve tebrikinizi telefon ile iletiniz. İş yerinde özelikle yemek ve mola zamanlarında daha hassas davranınız. Maskesiz bir adım dahi atmayınız. Tedbiren karantinaya gönderdiğimiz arkadaşlar ile fiziki olarak bir araya gelmeyiniz. Onları dinlenmeye göndermemizin nedeni de zaten olası toplu yayılmayı önlemek.

İş yerindeki vaka sayısı Gaziantep ortalamasının çok altında olup bunu tedbirlere riayet etmeye borçluyuz. Firmamız İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı tarafından düzenli olarak ziyaret edilmekte olup, onların tavsiyesinin ötesinde tedbirler almaya çalışıyoruz. Servislerde tekli düzende oturma kararını da bu kapsamda almış bulunmaktayız. Özellikle firma dışında ve özel hayatınızda buradaki tedbir uygulamalarını devam ettiriniz. Bu zor günleri de hep birlikte atlatmak dileğiyle”

07 Tem 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.