Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau taşındı

Uzun zamandır Maçka’da yaşayan Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, Galatasaray’ın Florya’daki tesisine yakın olmak için ev değiştirdi. Çift Ataköy sahilindeki bir rezidansa taşındı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, İstanbul trafiğinden bunaldı, ev taşıdı. Ünlü futbolcu ile eşi Yolanthe Cabau, takımın Florya'daki tesislerine yakın olabilmek için uzun zamandır yaşadıkları Maçka Residence'daki evlerini boşaltıp Ataköy'e gitti. Ataköy Marina içerisindeki Ataköy Marina Park Residence'a taşınan çifte bu değişiklik pahalıya mal oldu.

Residence içinde sadece iki adet bulunan 306 metrekarelik 3+1 dairenin aylık kirasının 10 bin euro (yaklaşık 33 bin 500 lira) olduğu öğrenildi. Kira sözleşmesi imzalamadan önce minimum bir yıl oturmayı taahhüt eden Sneijder, bir yıllık kira bedeli olan 120 bin Euro'yu da peşin ödedi.

26 Eki 2016 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.