“Yargı AKP yönetim kurulu gibi”

İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, geçtiğimiz yıl cami inşaatında hayatını kaybeden Korkut Küçükcan’ı unutmadıklarını, onun her zaman kalplerde yer aldığını söyledi.

Akkent Cami inşaatı önünde basın açıklaması yapan Oğuz Hocaoğlu, “Ülkemizde adaletin, hukukun, ahlakın ölümünün yıldönümünü kutlamak için toplandık” dedi.

Partililerle birlikte Akkent Camii inşaatına çiçek bırakan İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu burada bir basın açıklaması yaptı. Hocaoğlu, “Bugün değerli kardeşimiz Korkut Küçükcan’ın ölümünün üzerinden tam bir yıl geçti. Biz burada Korkut Küçükcan’ın ölümünü anmak için toplanmadık. O hep kalbimizde yanımızda, biz onun için buraya çiçeklerle geldik. Ancak ülkemizde Adaletin, hukukun, ahlakın ölümünün yıldönümünü kutlamak için toplandık.

Sayın Adalet Bakanımız, Gazianteplisiniz hiç bu olaya baktınız mı? Henüz soruşturma izni dahi verilmedi. Çok manidar bir zamanda açıklama yaptınız “hukuk reformu yapalım” diye. Yanılıyorsunuz hukuk reformu değil eğitim ve ahlak reformu yapmak lazım. Sizin iktidarınızda AKP il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri yöneticileri maalesef hakim ve savcı oldu. Hangi hukuk reformunu yapacaksın. Önce ahlak ve etik reformu yapın. Yargı AKP yönetim kurulu gibi. Hakim ve Savcılar hala kendilerini AKP teşkilat üyesi görüyor. Talimatla iş yapıyor. Hangi hukuk reformundan bahsediyorsunuz.

Sayın Cumhurbaşkanım, Ekonomik reform diyorsunuz, eğitim reformu gerekli sizin iktidarınızda doğan çocuk ana okulunu, ilk okulu, ortaokulu, liseyi ve maalesef olmayan sözde üniversiteyi okudu. Bunlardan biride damadınız ekonomi bakanı Berat Albayrak’tı. FETÖ okullarında babasının parası ile okudu. Kayınbabasının torpili ile bakan oldu. Sonuç işte bu. Ülkenin hali ortada her evde bir ekonomi mezunu bölümü genç işsiz var. Ama ülke ekonomisi felç görün artık bir nesli bitirdiniz. Ekonomi değil eğitim ve ahlak reformu lazım.

İç İşleri Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Şahinbey Belediye Başkanımız bu yapının ruhsatı yok, nasıl görmediniz. Bir garibanın yaptığı kaçak balkonu görüyorsunuz tabi ki AKP’li değilse. Ama bu yapıyı FETÖ yapıyordu. Görmek ne haddinize yapan FETÖ idi. Sizler o zamanlar FETÖ’ye kim daha çok hizmet edecek; Türkçe olimpiyatlarında kim ön sırada oturup daha çok gözyaşı dökecek yarışındaydınız. Sayın Özdağ Gaziantepliyim diyorsunuz, Gaziantep Milletvekiliyim diye caka atıyordunuz. Yolsuzluk, ihanet, FETO’cu arıyorsanız gelin Gaziantep’te arayın. Hizmet etmek istiyorsanız gelin Gaziantep’te yapın. Ama Japonya’da doğar, Almanya’da okursanız, Ülkücü Camianın saygı duyduğu babanızın mirasına konup saygı görüp milletvekili olursanız işte böyle yağmur nereye, tarla oraya gezer durursunuz.

Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Sayın Fatma Şahin her gün medyada, basındasınız. Allah Kabul etsin hayır üstüne hayır yapıyorsunuz. Ama bu hayırları bu milletin parası ile yapmayın. Bu milletin parasını bu millete hayır adı altında dağıtmayın. Bu milletten aldığınız paranın çoğunu yandaşınıza ihale edip; kalan kırıntıyı sadaka olarak vermeyin. Açıklayın yaptığınız yardımlarda kaç lira sizin öz paranız var. Benim paramla bana adamlık yapmayın.

Bu ülkede hukuk, ekonomi değil ahlak ve eğitim sorunu var. Sayın Adalet bakanımız, bir yılda dosyada ifade alınmadı, soruşturma izni alınmadı. Bu hukuk sorunu değildir. Eğer görev yapsaydınız. Bir yılda yargılama biterdi. Gaziantep’in sayın Milletvekilleri gerçekten aldığınız maaşları hak ettiğinize inanıyor musunuz? İnanıyorsanız gelin bir açıklamada burada siz yapın. Bu yapıyı nasıl görmemişsiniz, soruşturma dosyası ne alemde sizde açıklayın.

Sayın Fatma Şahin, Sayın Mehmet Tahmazoğlu hergün çıktığınız boy boy resim verip, bu milletin parasının kırıntısını; bu millete yardım adı altında sadaka olarak dağıtığınızı reklam ettiğiniz basına bu yapıyı nasıl görmediğinizi anlatın. Bu yapı için nasıl imar değişikliği yaptığınızı, kime ne kadar rant sağladığınızı anlatın ve ahlaken istifa edin. İşte o zaman bu ülke bir yerle varır.

İnşallah İYİ Parti İktidarında iktidarında eğitim ve ahlak reformu yapılacak, milletin parası millete sadaka olarak dağıtılmayacak. Sözde üniversiteler değil; gerçek eğitim kurumları açılacak. Her şey İYİ Olacak, Bu ülkenin bir umudu var. Oda Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Partidir.” Bülten

15 Kas 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.