Yerden Isıtma Sektöründe Fark Yaratan Marka

Isıtmax, yerden ısıtma sektöründe fark yaratan bir marka olma yolunda ilerleyen bir firmadır. Yerden ısıtma şiltesi üretmek ve elektrikli yerden ısıtm...

Isıtmax, yerden ısıtma sektöründe fark yaratan bir marka olma yolunda ilerleyen bir firmadır. Yerden ısıtma şiltesi üretmek ve elektrikli yerden ısıtma sistemleri üzerine 1995 yılında yenilikçi hizmet anlayışıyla kurulan firma, o günden bugüne uzman ekip ile yoluna devam etmektedir. Yerden ısıtma sistemlerinde konfor ve teknolojinin bir arada olmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmekte ve kar ve buz eritme amaçlı ticari uygulamaların gelişmesini mümkün kılmaktadır. Kurulduğu andan beri oluşturmuş bulunduğu ilkeler özelinde sistematik ve kurumsal bir şekilde hareket eden firma, sektörün öncü firmalarındandır. Varil ısıtma sistemleri ve yerden ısıtma sistemleri başta olmak üzere pek çok alanda kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Profesyonel ve Kaliteli Hizmet

Farklı alanlarda yaptığı çalışmalarla ön plana çıkan Isıtmax, temelde konforlu ve teknolojik ısıtma sistemleri oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra sanayi alanlarında ihtiyaç duyulmakta olan Heat Trace Türkiye çalışmalarını da sürdürmektedir. %100 yerli sermaye ile çalışmakta olan firma, genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilen ürün kategorileri üzerinden hizmet vermektedir:

  • Hamam Isıtma
  • Yerden Isıtma
  • Çatı Isıtma
  • Rampa Isıtma
  • Endüstriyel Isıtma

Her ürün kategorisinde, farklı alanlarda kullanılabilecek teknolojik ürünler yer almakta olup bu ürünler, müşterilere sunulmaktadır. İnternet sitesi üzerinden müşterileriyle doğrudan iletişime geçme olanağı elde eden firma, müşteri taleplerini çok iyi analiz etmektedir. Belirlediği hedef kitle kapsamında arz-talep ilişkisini yönetmekte ve müşterilerin taleplerini karşılamaktadır. Özellikle endüstriyel ısıtma sistemleriyle ön plana çıkan firma, varil ısıtma konusunda teknolojik çözümler sunmaktadır.

Uzman Kadro, Yenilikçi ve Teknolojik Çözüm

Alanında uzman, deneyimli ve bilgi sahibi personellerden oluşan uzman bir kadro, hizmet sürecinin tamamında önemli bir konumda bulunmaktadır. Isıtmax, sahip olduğu ekip ile teknolojiyi kullanarak üretimlerini gerçekleştirmekte ve kalite standartlarını arttırarak yerden ısıtma sektöründe adını duyurmaktadır. Sektörde dışa bağımlığı olunmadığını göstermek isteyerek çalışmalarını kurumsal bir çerçevede yürütmekte ve müşteri taleplerini karşılamaktadır.

Ayrıca sorunsuz sistemler üretmek ve güvenilir hizmet vermek misyonuyla hareket eden Isıtmax, müşterilere sunduğu ürünlerle hedefini gerçekleştirmektedir. 1995 yılından beri kendini geliştirerek faaliyetlerini sürdürmekte olan firma, yaptığı analizler ile müşteri taleplerini analiz etme konusuna oldukça başarılıdır. Teknolojiyi merkeze almakta ve ürünlerini teknolojik imkanlar dahilinde daha donanımlı hale getirerek ısıtma sistemlerinde marka haline gelmektedir.

19 Ağu 2021 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.