Hokeyin Koç yiğitleri

HOKEY’İN KOÇ YİĞİTLERİ-

Hırvatistan’a Zagreb’e geldik, azda olsa gezdik.

Gaziantep Polisgücü Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonları Trophy ligi eleme maçlarında bugün önce Danimarka’yı 12-2 ardından Fransa Şampiyonunu 5-2 yenerek yarı finale yükseldi. Gruptan çıkmayı garantiledik yani. Son rakip İngitere şampiyonu onlarıda yeneceğiz.

Dostum, kardeşim Mehmet Kaplan başkanlığında özveri ve kendi imkanları ile inanılmaz derecede başarılar elde eden Gaziantep Polisgücü’nün Fransa takımını yenmesinin 8 Şubat Gazilik ünvanının verildiği güne denk gelmesi kutlamalarda en anlamlı ve en güzel mesaj oldu diye düşünüyorum.

Direnerek, mücadele ederek elde ettiğimiz Gazilik ünvanımızı almamıza sebep işgalci Fransa’nın şampiyon takımını , hokey müsabakasında hemde 8 Şubat’ta dize getirerek, terbiye ederek yenmek güzeldi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı hemşerimiz Sadık Karakan ve Polisgücü’nün efsane Başkanı Mehmet Kaplan ve ekibini, teknik kadro ve sporcuları kutluyorum. Bizleri yanlız bırakmayan Türkiye Hırvatistan Büyükelçimiz Babür Hızlan’a ve elçilik görevlilerine minnettarız.

İnşallah kupayı alarak Avrupa şampiyonlar şampiyonu olarak Türkiye’ye ve Gaziantep’e döneceğiz.

Destek olanlara şimdiden teşekkürler...

Ne diyoruz;

“Yüreksize yorgan döşek koç yiğitlere ver meydanı...”

Arif Kurt

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Arif Kurt - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.