Müslüm Özmen'de maçtaydı

Gaziantep FK eski As Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'de Pazar günü oynanan Beşiktaş maçı için Kalyon Stadyumundaydı.

Türkiye Futbol Federasyonunda yoğun bir şekilde çalışan ve arada fırsat bularak memleketine gelen Müslüm Özmen, Gaziantep FK - Beşiktaş maçını izledi. Özmen'i stadyumda başkan ve yöneticiler karşılarken yönetici İzzet Bakır ise yakın ilgi göstererek bir süre sohbet ettikleri gözlendi. İzzet Bakır, TFF'deki çalışmalarından dolayı Büyükekşi ve Özmen ile gurur duyduklarını ve Türk futbolunu iyi noktaya getireceklerine inandıklarını dile getirdi. Spor Merkezi

27 Ara 2022 - 19:02 Gaziantep- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.