Ankasspor Antalya'da

İlimizin BAL ligi takımlarından Gaziantep Ankasspor, yeni sezon hazırlık kampı için Antalya'ya gitti.

Geçtiğimiz günlerde Antalya Kundu bölgesine giderek özel bir otelde kampa giren Ankasspor, önümüzdeki haftalarda start verecek yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Kremlin Palace otelde kamp çalışmalarını sürdüren ve otelin sahasında antrenman yapan bordo-mavili takım hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

SALİH KARALAR YÖNETİMİNDE ÇALIYIYORLAR

Antalya Kundu bölgesinde kampa girerek yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Salih Karalar, yönetiminde sürdüren Ankasspor'da moraller yerinde. Önceki gün kamptaki ilk hazırlık maçını oynayan Gaziantep ekibi, bugün ise ikinci maçını Diyarbakırspori ile oynayacaklar. Teknik direktör Salih Karalar, yönetiminde çalışmalara devam eden Ankasspor'da oyuncuların hırsı dikkat çekiyor. Bordo-Mavili takım 10 Nisan'a kadar çalışmalarını sürdürdükten sonra kente dönerek yeni sezonun ilk maçının hazırlıklarına start verecekber... Eyup Özkan

30 Mar 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.