Basketbol'da yüzler gülüyor

Sezonun ilk haftasında evinde Afyon Belediyespor'a sürpriz bir şekilde kaybederek taraftarını üzse de son 3 maçını kazanarak zirveye ortak olan Gaziantep Basketbol'da yüzler gülüyor.

İlk galibiyetini Yalova deplasmanında alan ve arkasından önce evinde Merkezefendi, ardından son olarak geçen Cumartesi günü deplasmanda maç boyunca üstün ortaya kolduğu Beşiktaş'ı 70-68 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetine imza attı. Siyah-beyazlı rakibini mağlup ederek puanını 7'ye çıkaran Gaziantep Basketbol, Pınar Karşıyaka ve Tofaş ile aynı puanı ilk 3 sırayı paylaşıyor. Avrupa'da mücadele eden 6 puanlı Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in bir maç eksiği bulunurken kırmızı-siyahlıların bu başarılı istikrarı taraftarında yüzünü güldürdü. Gaziantep Basketbol, ligin 5. haftasında evinde Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek. Eyup Özkan

18 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.