CAHİDE’nin bayram beslemesine Başkan ve Kaymakam’dan destek

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE), koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında bayram boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından sokaktaki canların aç kalmaması için şehrin farklı bölgelerinde besleme yaptı.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE), koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında bayram boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından sokaktaki canların aç kalmaması için şehrin farklı bölgelerinde besleme yaptı. Beslemeye, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Tarım İlçe Müdürü M. Nuri Kökçüoğlu da katılarak CAHİDE’ye destek verdi.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE), koronavirüs ile mücade kapsamında alınan sokağa çıkma yasaklarında sokak hayvanlarının aç kalmaması için Gaziantep’in çeşitli noktalarına mama dağıtmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı’nda da ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından kolları sıvayan CAHİDE Derneği üyeleri Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Dülük Baba Ormanlık alan, Alleben Göleti civarı, Şehreküstü Meydanı, Kırkayak Parkı, Maarif Kavşağı, Tam-Med Hastanesi civarı, cami avluları, otoban kenarlarında besleme yapmaya başladı. Bayram boyunca besleme yapacak olan CAHİDE’ye ilk besleme gününde Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Tarım İlçe Müdürü M. Nuri Kökçüoğlu da katılarak destek verdi.

CAHİDE Derneği Onursal Başkanı Cengiz Bayram’dan derneğin çalışmaları ile ilgili bilgi alan ve derneğe destek vereceklerini söyleyen Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Tarım İlçe Müdürü M. Nuri Kökçüoğlu sokak hayvanları ile yakından ilgilendi ve elleriyle besledi.

CAHİDE ‘nin Gaziantep için büyük bir şans olduğunu söyleyen ve sokak hayvanlarının korunması konusunda gösterdikleri duyarlılıkları için Onursal Başkan Dr. Bayram’a teşekkür eden Başkan Navdar ve Kaymakan Kalaylı, daha fazla cana ulaşmak için dernek çalışmalarının desteklenmesi gerektiğine inandıklarını dile getirdi

CAHİDE Derneği Onursal Başkanı Dr. Cengiz Bayram ise kendileri ile birlikte beslemeye katılan Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Tarım İlçe Müdürü M. Nuri Kökçüoğlu’na teşekkür ederek, “CAHİDE Derneği olarak her gün belirli noktalara düzenli olarak mama bırakıyoruz. Sokağa çıkma yasakları ile birlikte hayvanların yem bulma konusunda daha çok zorlandığını düşündüğümüz için daha çok alana ulaşmak için üyelerimizle birlikte seferber olduk. Bu konuda bize değerli Başkan, Kaymakam ve Tarım İlçe Müdürümüz destek oldu. Destekleri için kendilerine minnettarız. Herkesin evinin önüne bir kap mama ve bir kap su koyarak bu seferberliğimize katkı sağlamasını bekliyoruz. CAHİDE olarak hayvanlarının haklarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, barınaklardaki sorunların çözümüne katkı sağlamaya yönelik çalışma ve projeleri gerçekleştirmek üzere bir araya gelmiş, gönüllü bir grubuz. Tüm hayvanların eşit yaşam, beslenme, barınma ve tıbbi tedavi hakkına sahip oldukları inancıyla ve hayvanların bu haklarını korumak amacıyla, birlikte çalışmalar yapıyoruz. Hayvan hakları konusunda kamuoyunda farkındalık ve bilinç yaratmaya yönelik çalışmaları düzenliyor, hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına, yerel yönetim, resmi kurumlar, kuruluşlar ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak, çeşitli projeler oluşturuyoruz. Bu konuda bizleri destekleyen tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz ”dedi

24 May 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.