FLAŞ…. FLAŞ…. GAÜN Rektörü neden iade-i ziyaretlerinde bulunmadı? İşte nedeni

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Koronavirüs salgınından dolayı hayırlı olsun ziyaretlerine iade-i ziyaretleri yapamadığını açıkladı.

Özaydın, “ Özel ve kamu kurum-kuruluşlarımızın değerli yönetici ve temsilcilerine yönelik planladığımız iade-i ziyaretleri imkânsız kılmıştır” dedi.

Yazılı bir açıklama yaparak kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerine neden iade-i ziyaretleri yapamadığını duyuran Rektör Özaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, 24 Eylül 2020 tarihi itibariyle atanmış olduğum Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü görevim hasebiyle, Gazi şehrimizin kamu ve özel kurum-kuruluşlarının değerli yönetici ve temsilcileri ile akademi camiamızın kıymetli üyeleri ve çok değerli basın mensuplarımız tarafından, tarafıma gösterilen teveccüh ziyaretleri ve tebrik iletileri için her bir isme ayrı ayrı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Malum, Korona Virüs musibeti tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve maalesef ki özellikle de Gazi şehrimizde normal yaşam düzenimizi pek çok noktada aksatmış, kampüslerini, derslerini özlemiş onbinlerce öğrencimizle kavuşmamıza engel olmuştur. Ayrıca da özel ve kamu kurum-kuruluşlarımızın değerli yönetici ve temsilcilerine yönelik planladığımız iade-i ziyaretleri imkânsız kılmıştır.

Ancak, biz Gaziantep Üniversitesi Ailesi olarak bir yandan bu süreci zaman kaybına dönüştürmemek adına “sağlığın her şeyin başı” inancıyla tedbirleri elden bırakmadan pandemi sonrası bu güzel şehri ve geleceği birlikte inşa etmek adına yılmadan çalışıyor ve hedeflerimiz için yoğun hazırlıklar yapıyoruz, öte yandan salgından en çok etkilenen şehirlerden biri olmanın ağır sorumluluğu nedeniyle Üniversitemiz Hastaneleri aracılığıyla şehrimizin sağlığı ve bu süreci en az zararla atlatabilmek için tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte cansiperâne şekilde çalışıyoruz. Buradan şehrimiz adına tüm sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bize inanan, destek olan akademi camiamızın değerli üyeleri ve çalışanlarına, kamu-özel kurum ve kuruluşlarımızın değerli yönetici ve temsilcilerine, kıymetli basın mensuplarımıza ve geleceğimizin teminatı gözümüzün nuru çok değerli öğrencilerimize en kalbi duygularımla selam, sevgi ve saygılarımı sunuyor, en kısa zamanda sağlıklı günlerde kavuşmayı temenni ediyorum. “

20 Kas 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.