Flaş haber... Şahinbey Belediyesi'nden çalışanlarına 2000 TL ek ikramiye

Türkiye'den artan hayat pahalılığı nedeniyle bazı firmalar çalışanlarına ek yardım yaparken, bu bağlamda Şahinbey Belediyesi'nden de önemli bir hamle...

Türkiye'den artan hayat pahalılığı nedeniyle bazı firmalar çalışanlarına ek yardım yaparken, bu bağlamda Şahinbey Belediyesi'nden de önemli bir hamle geldi. Şahinbey Belediyesi çalışanlarına 2000 TL ek ikramiye verme kararı aldı...

Pandemi döneminde yaptığı sosyal ve ayni yardımlarla Türkiye'de örnek gösterilen belediye olan Şahinbey, hayat pahalalığının tavan yaptığı bu zor dönemde, çalışanlarını unutmadı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışanlarına 2000'şer bin TL ek ikramiye vereceğini açıkladı.

Dün çalışanlar ile Şahinbey Kültür Merkezinde bir araya gelen Tahmazoğlu müjdeli haberi verdi. Tahmazoğlu'nun bu haberi çalışanlarında büyük memnuniyet yaşattı.

Tahmazoğlu alınan kararı sosyal medyadan da duyururken, 'Gecesini gündüzüne katan, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Şahinbey Belediyesi ailemizle bir araya geldik. Çalışma arkadaşlarımın bu ay maaşlarına ek olarak vereceğimiz 2.000 ₺'nin müjdesini verdim. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz" dedi.

13 Kas 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Turgay - Turgay yilmaz ben de başvurmak istiyorum 2 tane cocugum var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 00:00
01

Elif Kılınç - Mehmet tahmazoglu ben baş vurmak istiyorum üç çocuğum var okuyorlar maddi durumum yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 00:00