GAPSHOES 30. kez kapılarını açıyor

GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nın 30’uncusu bugün kapılarını açıyor

11-14 Aralık 2019 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) gerçekleştirilecek fuarın açılışına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılıyor.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve birçok sektörel dernek-oda ile uyum ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilen GAPSHOES Fuarı’na birçok ülkeden firmalar katılacak.

Yeni pazarlara açılmak isteyen firmalar için buluşma noktası haline gelen ve yılda iki kez yaz ve kış sezonları için gerçekleştirilen fuarın açılış töreni protokolün katılımıyla bugün saat 14.00’da yapılacak.

İlk olarak 2003 yılında düzenlenen GAPSHOES Fuarı, 11-14 Aralık tarihleri arasında açık olacak.

40 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Irak, İran, Cezayir, Fas, Mısır, Sudan, Özbekistan ve Rusya’dan, yurtiçinden ise başta Gaziantep olmak üzere Adana, Bursa, Çankırı, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa’dan firmalar katılacak.

Gaziantep protokolünün yer alacağı açılış töreninde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak.

10 Ara 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.