Gaziantep Çocuk Hastanesine yeni atamalar

"Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine yeni atamalar."

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları branşında bölgenin yükünü yüklenen, geçtiğimiz günlerde Pediatrik Kalp merkezini açarak açık kalp ameliyatlarına başlayan Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine 2 yeni yönetici ataması yapıldı.

Aynı Hastanede daha önce müdür yardımcısı olarak uzun sürer görev yapan ve son 1 yıldır Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünde il konsolide yetkilisi olarak görev yapan Hakan Taşçı ile yine aynı hastanede uzun süredir birim sorumlusu olarak görev yapan Ahmet Kayhan müdür Yardımcısı olarak atandı.

Hakan Taşçı'nın İdari ve Mali İşler Müdürlüğünde , Ahmet Kayhan' ın ise Sağlık bakım hizmetleri müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev alacağı öğrenildi.

13 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

cahit - her ikisinede başarılar dilerim öncelik kuzenim ahmet kayhana tabiki Allah yolunu açık etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 00:00