Gaziantep FK'da kamp kesinleşti

Yeni sezona 27 Haziran'da kendi tesislerinde toplanarak ilk önce covid-19 testinden geçecek olan Gaziantep FK, olumsuz bir sonuç çıkmaması durumunda 29 Haziran'da sahaya inecekler.

Gaziantep Futbol Kulübü'nde yeni sezon hazırlık proğramı ve kamp yerleri, tarihleri netleşirken ilk etap hazırlık çalışmalarını 27 Haziran’daki covid-19 testinin ardından 29 Haziran'da kendi tesislerinde yapacaklar.

İKİNCİ ETAP BOLU'DA

Kırmızı Siyahlılar sağlık kontrolleri ve kısa süreli çalışmanın ardından, 5 Temmuz’da Bolu’ya geçecekler. Esentepe Tesislerinde 13 günlük bir çalışmanın ardından iki günlük bayram izni yapacak olan Kırmızı Siyahlılar arkasından ikinci etap çalışmaları için Avusturya’ya geçmesi bekleniyor..

YÜZDE 90 AVUSTURYA

Gaziantep Futbol Kulübü, Avusturya hükemetinin son dakikada her hangi bir sıkıntı çıkarmaması durumunda 3. etap Avrupa'da olacak. Bir çok takımın tercih ettiği Avusturya Seefeld'de kamp yapacak olan kırmızı-siyahlılar iki hafta sürecek kampı özel maçlarla kampları tamamlayıp şehre dönerek lige odaklanacaklar.. Spor Merkezi

17 Haz 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.