Gaziantep Havaalanı’ndaki rezalette gelişme… Rezaletin sorumlusu THY…

Gaziantep Havaalanı’nda son bi haftada yaşanan iptal rezaletine, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’dan farklı bir yorum geldi

Gaziantep Havaalanı’nda son bi haftada yaşanan iptal rezaletine, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’dan farklı bir yorum geldi. Atay, yaptığı açıklamada rezaletin sorumlusunun THY olduğunu belirtti.

Sosyal medyadan açıklama yapan Atay, “Gaziantep havalimanında günlerdir yaşanan rezalete dün yenisi eklendi.THY ve Anadolu Jet uçuşlarını iptal etti. Bir çok insan rezil oldu. İlginç olan Pegasus ve Sun Ekspres’in uçaklarının inmesidir! Demek ki rezilliğin sorumlusu THY’dır .THY’nin Gaziantep Müdürü nerdedir? Ne iş yapar?” dedi.

30 Ara 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.