Gaziantep'ten çıkış yok

Önceki gün yapılan toplantının ardından liglerin ertelenmesiyle birlikte Gaziantepspor'da futbolculara 3 gün izin verilirken Gaziantep dışına çıkış yasağı getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada; Profesyonel Futbol Takımımıza, Süper Lig'de kalan maçlar için verilen erteleme kararının ardından üç günlük izin verilmiştir" denildi.

PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANACAKLAR

Açıklamanın devamında; "Takımımız 23 Mart Pazartesi günü yeniden tesislerimizde toplanacak olup, erteleme kararının ardından açılması beklenilen fikstüre göre çalışmalarına başlayacaktır. Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularının, personelinin ve teknik heyetinin bu üç günlük izin içerisinde ülkemizi terk etmemeleri konusunda yönetim kurulumuzda karar alınmış olup, kendilerine iletilmiştir. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiği bu günlerde futbolcularımıza ve çalışanlarımıza, gerekli hassasiyeti göstererek evde kalmaları gerektiği de bildirilmiştir" denildi. Eyup Özkan

20 Mar 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.