Jefferson ile sözleşme fesh edildi

Gaziantep Futbol Kulübü'nde nihayet beklenen gelişme yaşandı ve kırmızı-siyahlılar yollarını ayırmak istediği Jefferson'un sözleşmesini fesh etti.

2018 bu yana Gaziantep FK forması giyen ve kırmızı-siyahlı takımın Süper Lige çıkmasında önemli bir pay sahibi bulunan Brezilyalı oyuncu Jefferson, bu sezon beklentilerin uzağında kalması ve üstüne yaşadığı sakatlık ayrılık getirdi. Kırmızı-Siyahlılar teknik ekibin raporu doğrultusunda Jefferson ile tek taraflı yolların ayrıldığını açıkladı. Gazantep FK'da 4.5 sezondur forma giyen Jefferson, kırmızı-siyahlı forma altında çıktığı 108 maçta 9 gol 4 asist ile oynadı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA:

"Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Junior Jefferson ile olan sözleşmemiz teknik heyetimizin raporu doğrultusunda yönetim kurulumuzca tek taraflı olarak fesih edilmiştir. Jefferson, sağ dizinden daha önce iki kez operasyon geçirip(Brezilya ve İstanbul’da), beş seans da enjeksiyon tedavisi uygulanmıştır. Ancak tüm bu operasyon ve tedavilerle birlikte diz kıkırdak defekti devam etmekte olup aynı diz ön çapraz bağında ise kısmı yırtık tespit edilmiştir. Kulübümüz sporcu sağlığını ön planda tutarak şuana kadar tüm sorumluluklarını yerine getirmeye özen göstermiş olup, bundan sonraki süreçte oyuncunun tedavilere bir türlü yanıt vermemesinden dolayı antrenman yapabilmesinin mümkün olmadığı belirlenmiştir. Bu doğrultuda Jefferson ile olan sözleşmenin tek taraflı olarak fesih edilmesine karar verilmiştir. Jefferson’a kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. Spor Merkezi

13 Oca 2022 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.