Kadınların tercihi Craft Pırlanta

Ülkemiz çapında sunulan fırsat ürünleri ile adından sıklıkla söz ettirmekte olan Craft Pırlanta markası, ürün çeşitliliğini hem resmi adresi üzerinden...

Kadınların tercihi Craft Pırlanta
Kadınların tercihi Craft Pırlanta
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkemiz çapında sunulan fırsat ürünleri ile adından sıklıkla söz ettirmekte olan Craft Pırlanta markası, ürün çeşitliliğini hem resmi adresi üzerinden hem de ülke genelindeki mağazalarında sunuyor. Özellikle pırlanta yüzük modelleri ile karşımıza sıklıkla çıkmakta olan Craft Pırlanta ışıltısı, en özel anlarınızda sizlerin parıldayabilmesi için sunulmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra tüm ürünlerde geçerli olarak %55 indirim skalası da 2021 yılında her kesimden insanın Craft Pırlanta ayrıcalığı ile ışıldayabilmesini mümkün kılıyor. Sizde kaliteli ve şık pırlanta yüzük modellerine uygun fiyatlandırma tarifeleri üzerinden erişim sağlayabilmek istiyorsanız Craft Pırlanta mağazalarını ve online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Craft Pırlanta Beştaş Yüzüklerde indirimli fiyatlar

En özel ve can alıcı indirim kampanyaları ile sıklıkla karşımıza çıkmakta olan Craft Pırlanta markası, son koleksiyonu olan pırlanta beştaş yüzük modelleri ile 2021 yılında damga vurabilecek şekilde sunmaya devam ediyor. Ülkemiz çapındaki tüm kadınların ışıltı saçabilmesini amaçlamakta olan marka, ürünlerin güvence altında olmasının yanı sıra kampanyalı olarak satışa sunulmasını da önemsiyor. Bu bağlamda oluşturulan ve yılın her günü sunulan en özel fiyat kampanyaları tüm ürün gruplarında geçerli oluyor. Sizde kaliteli ve güvenceli Craft Pırlanta modellerine uygun fiyatlarla ulaşabilmek istiyorsanız onlien alışveriş sitesini günün her anında takip edebilirsiniz.

Pırlanta tektaş yüzük modellerinde %60’a varan kampanya

Craft Pırlanta markası ülkemizin en kaliteli pırlanta mücevher koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor. Yılın her döneminde hediyelik modelleri için gerçekleştirmekte olduğu muhteşem indirimlerle adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. 2021 yılı için her kesimden insanın Craft Pırlanta ışıltısını deneyimleyebilmesi için yeni kampanyalara da imza atıyor. Tüm ürünlerde geçerli olan % 55 fiyat indirimi herkesin yakın ilgisini çekiyor. Craft Pırlanta tasarından yapılan bu çok özel indirimler sayesinde her kadın rlanta tektaş yüzük sahibi olabiliyor. Kadınlar için çok öel bir anlam taşıyan pırlanta tektaş modeller ülkenin en başarılı tasarımcılarının üretimleri olarak sizlere sunuluyor. Craft Pırlanta bünyesinde yer alan en özel pırlanta tektaş yüzük modellerini inceleyebilirsiniz.

26 Şub 2021 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.