Kitap günleri

Şahinbey’den kültür sanata önemli hizmet

Belediyecilikte, alt ve üst yapı hizmetleri kadar, sosyal faaliyetleri ile de dikkat çeken Şahinbey Belediyesi, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şahinbey Belediyesi, 2-10 ekim tarihleri arasında Şahinbey Kitap Günleri’nde Türkiye’nin değerli yazarlarını ve seçkin yayın evlerini Gaziantepliler ile buluşturacak.

Şahinbey Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Gaziantep’te önemli bir hizmete daha ev sahipliği yapıyor. Şahinbey Kitap Günleri ile kitabın kalbine yolculuk başlıyor.

Kitap hayattır, hayat kitaptır

Sosyal belediyecilikte dev adımlar atan ve özellikle eğitime yönelik projeleri ile alkış toplayan Şahinbey Belediyesi, 2-10 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği Şahinbey Kitap Günleri ile kültür-sanata katkı sunmaya devam edecek.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Şahinbey Kitap Günleri ile eğitime desteğe devam edeceklerini belirterek, “Kitabın kalbine yolculuk başlıyor. Türkiye’nin değerli yazarlarını ve seçkin yayın evlerini Şahinbey Kitap Günleri’nde okuyucular ile buluşturacağız. 2-10 Ekim tarihleri arasındaki etkinliğimiz Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm Gazianteplileri bu önemli etkinliğe davet ediyoruz” dedi. Mehmet Demir

16 Eyl 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.