Rektör Özaydın’a güvenimiz tam

Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Yüksel, Gaziantep Üniversitesi’nin bölgemiz ve ülkemizin en önemli ve köklü üniversitelerden birisi olduğunu söyledi. Yüksel, “Rektör Özaydın ile şehrimiz ve üniversitemiz için yapılacakları konuştuk. Gaziantep Üniversitesi’nin hem bölgenin hem de ülkemizin marka bir üniversitesi olması için bize düşen katkıyı diğer milletvekillerimizle birlikte vermeye hazırız. Bu konuda Rektör Özaydın’a güvenimiz tam. Şehrin siyasi aktörleri olarak, odalar birliği ve şehirdeki bütün idarecileriyle üniversitemizi el birliğiyle hocamızın öncülüğünde kalkınacağından kuşkum yok” şeklinde konuştu.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep şehri ile Gaziantep Üniversitesi için birlikte, ortak akılla hareket edeceklerini söyledi. Bülten

26 Eki 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.