Seriye Karşıyaka son verdi 67-76

ING Basketbol Süper Liginde aldığı sonuçlarla zirveye ortak olan Gaziantep Basketbol'un galibiyet serisine ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka son verdi.

Şahinbey Karataş Spor Salonunda oynanan mücadele İzmir ekibi Pınar Karşıyaka'nın 67-76 üstünlüğüyle sona erdi. Maça oldukça iyi başlayan ve ilk periyotu 19-19 eşitlikle kapatan Gaziantep Basketbol, 2. periyotta 39-42'lik sonuçla devreyi 3 sayı geride kapattı..

KARŞIYAKA İKİNCİ YARIDA TECRÜBESİYLE KAZANDI

ING Basketbol Süper Liginin iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koydu. Hücumda boş dönmeyen ve savunmada daha başarılı bir oyun ortaya koyan İzmir ekibi, ligdeki çıkışını sürdürürken temsilcimiz Gaziantep Basketbol'un galibiyet serisine son verdi. Kırmızı-Siyahlılar bu mağlubiyet puanını 8'e çıkarırken ilk 5 içinde kaldı. Eyup Özkan

24 Eki 2021 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.