Sevgililer gününde neden tektaş yüzük alınır?

Tektaş ya da çok taşlı yüzükler kadınların uzun yıllardan bu yana değişmezlerinden biridir. Gerek ülkemizde gerekse dünya ülkelerinde tektaş denince a...

Sevgililer gününde neden tektaş yüzük alınır?
Sevgililer gününde neden tektaş yüzük alınır?
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Tektaş ya da çok taşlı yüzükler kadınların uzun yıllardan bu yana değişmezlerinden biridir. Gerek ülkemizde gerekse dünya ülkelerinde tektaş denince akıllara doğrudan evlilik teklifleri gelmektedir. Tekliflerin değişmez unsurlarından olan tektaşlar Zen pırlanta kapsamında ister baget yüzük ister klasik kesim yüzün olarak temin edilebilmektedir.

Bunun yanı sıra firma renkli ve çok taşlı olan yüzük modelleri açısından da bir hayli gelişmiş durumdadır. Özellikle renkli taşlara sahip olan yüzükler son zamanlarda çok satanlar arasında yerini almıştır. Safir, yakut ya da zümrüt olarak ayrımı yapılabilen modeller yine ekstra taşlı veyahut taşsız şekilde tercih edilebilmektedir.

Zen Tektaş Yüzük

Zen Pırlanta tektaş yüzükleri hakkında da satışa sunduğu diğer ürünleri hakkında da detaylı şekilde açıklamalar yapmaktadır. Öncelikle bireylerin özellikle ilk internet alışverişleri sırasında tedirgin oldukları bilinmektedir. Fakat ürünlerimizin tamamı garanti belgeli şekilde gönderilmektedir. Üstelik gönderimlerde sigorta anlaşması bulunan kargo firmaları kullanılmaktadır.

Böylelikle ürün teminlerinden yana herhangi bir sıkıntı yaşanması mümkün değildir. Seçim aşamasında ise gerek resimli görseller gerekse videolar üzerinden ürün incelemesinin yapılması mümkündür. Bu sayede ürünlerin parmakta nasıl duracağı konusunda fikir sahibi olunabilmektedir. Üstelik mağazalar hemen her yerde olmamasına karşın internet üzerinden ülkemizin her yerine gönderim yapılabilmektedir. Bu da yüzük alışverişlerinin eskiye göre daha kolay ve daha hızlı şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır.

Zen Pırlanta Yüzük

Pırlanta tektaş yüzüklerde özellikle evlilik teklifi edilecekse paketleme en önemli unsurlardan biridir. Bu neden yüzünden paketleme konusuna en az gönderim güvenliği kadar önem veriyoruz. Ürünlerimizin ne şekilde gönderileceğini ve paketlemenin nasıl yapılacağını da videolu şekilde ilgili bölümlerimizden takip edebilirsiniz.

Son olarak yüzük modellerimizin tamamı gerek kolyelerle gerekse küpelerle takım olabilecek şekilde üretilmektedir. Üstelik hangi ürünlerin takım haline getirilebileceği öneriler bölümünde anında gösterilmektedir. Bu sayede çoklu alımlarda seçim açısından da zaman kaybı yaşamak zorunda kalmazsınız. Ayrıca ürünlerimizin temin edilmesinden sonra garanti belgesi ile birlikte herhangi bir Zen Pırlanta mağazasına giderek sorularınızı yöneltip olası değişimler hakkında net bilgi erişimi sağlamanız da mümkündür.

30 Oca 2020 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.