Gaziantep’e gelecek olan Kemal Kılıçdaroğu’nun programı belli oldu! İŞTE KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI

Şanlurfa ziyareti öncesinde Gaziantep’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programında neler olduğu kesinleşti.

Saat 17.00’da Gaziantep’e gelecek olan Kılıçdaroğlu, hemen ardından kentte yaşayan Şanlır arlı kanat önderleri ile bir araya gelecek.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa programı öncesinde tarifeli uçakla Gaziantep’e geleceğini , Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar ve Şanlıurfalı kanaat önderleri ile akşam saatlerinde bir araya geleceğini ifade etti.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dost ve kardeş şehrimiz Şanlıurfa’da gerçekleştireceği ziyaretler öncesinde Gaziantep’e gelecek. Sayın Genel Başkanımızı taşıyan tarifeli uçak yarın saat 17.00’da Gaziantep’e iniş yapacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yarın akşam saatlerinde Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar , Gaziantep Şanlıurfalılar Derneklerinin Yöneticileri ve üyeleri ile Şanlıurfalı kanaat önderleri ile bir araya gelecek. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştireceği bu toplantının ardından kara yoluyla Şanlurfa’ya hareket edecek.” dedi.

23 Kas 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.