Tayyar ile Tural, çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Fikret Murat Tural, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Fikret Murat Tural, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Fikret Murat Tural, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Gaziantep Mahrukatçılar Odası, Gaziantep Şekerciler ve Leblebiciler Odası, Gaziantep Oto Hurda Araçları Dökümcüler ve Kasacılar Odası temsilcileriyle bir araya gelen Şamil Tayyar ile Fikret Murat Tural, sektörün sorunlarını dinledi.

AK Parti heyeti, son olarak Kürşat personeli ile bir araya geldi. Seçim ziyaretlerine; AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur da katıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Fikret Murat Tural, seçim ziyaretlerinde 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler için destek çağrısında bulundu.

19 Eki 2015 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.