Tayyar, gazi ve şehit yakınlarıyla dertleşti

Ak Parti MYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep’teki ziyaretleri kapsamında Gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci ile ziyareti gerçekleştiren Tayyar, “ Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın Gaziantep Şubesi’nde cesur yüreklerle buluştuk. Taleplerini topladık, ev ödevimizi aldık. Şehitlerimizi dualarla yad ettik. Gaziler ve şehit yakınlarının bir araya geldiği iki ayrı dernekte de şehitlerimizi dualarla yad ettik, sorunlarını, taleplerini dinledik. Rabbim makamlarını cennette yüce kılsın” dedi.

Ak Parti MYK Üyesi Şamil Tayyar, dur durak bilmiyor. Ak Parti MYK üyesi seçildikten sonra düzenli olarak Gaziantep ziyareti gerçekleştiren Şamil Tayyar, dün de kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştirdi. Tayyar, günün il ziyaretini Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’ye yaptı. Şamil Tayyar, daha sonra Gaziantep'te halı sektörüne öncülük eden Kaplan Kardeşler Halı Firmasını ve sektör temsilcisi olan Salahattin Kaplan'ı ziyaret ederek sektör hakkında bilgi aldı. Daha sonra Altunkaya Group’u ziyaret eden Tayyar, Altunkaya Group yemekhanesinde işçiler ile bir araya gelerek öğle yemeği yedi.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep’i ihracatta üst sıralara taşıyan işletmelere ziyaretler gerçekleştirdi. MKYK Üyesi Tayyar, Altunkaya Group ziyaretinde işçilerle birlikte yemek yedi, ihracat rekortmeni Mahsum Altunkaya’ya övgüler yağdırdı.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, kenti ihracatta zirvelere taşıyan sanayicileri de ziyaret etti. MKYK Üyesi Tayyar, kent ekonomisine büyük etkisi bulunan Altunkaya Group’u ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’ya övgüler yağdırdı. Altunkaya Group yemekhanesinde işçiler ile de bir araya gelen Tayyar, ‘5 yıldızlı restoran konforunda yemekhane’ açıklamasında bulundu.

SEKTÖREL SORUNLAR DEĞERLENDİRİLDİ

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Gazi şehrimizin ihracat rekortmeni Mahsum Altunkaya’yı ziyaret edip sektörel sorunları değerlendirdik. 5 yıldızlı restoran konforundaki yemekhanede işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldik. Gaziantep’in gururu sanayicilerimizden Selahattin Kaplan ve kardeşlerini ziyaret ettik. Gaziantep dünya halı üretiminin yüzde 70’ini karşılıyor. Bu yıl sadece halıda 3 milyar dolar ihracat hedefini aşmak istiyorlar. Emeğinize sağlık” ifadelerine yer verdi.

KAPLAN KARDEŞLERE ZİYARET

Ak Parti MYKY Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep'te halı sektörüne öncülük eden Kaplan Kardeşler Halı Firmasını ve sektör temsilcisi olan Salahattin Kaplan'ı ziyaret ederek sektör hakkında bilgi aldı. Ak Parti MYKY Üyesi Samil Tayyar, Gaziantep'te halı sektörüne öncülük eden Kaplan Kardeşler Halı Firmasını ziyaret etti. Ziyarette sektör temsilcisi olan Salahattin Kaplan'ı ile görüşen Tayyar sektör hakkında bilgi alarak, üreticilerin sorunlarını dinledi.

SEKTÖRÜMÜZÜN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜK

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı ve Kaplan Kardeşler Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, "Ak Parti MYKY Üyesi ve 26 Dönem Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Şamil Tayyar ve arkadaşları bizi fabrikamızda ziyaret ettiler. Sektörümüzün sorunlarını görüştük. Ziyaretinden dolayı sayın vekilimize teşekkür ederiz" dedi. Ziyaret ile ilgili konuşan AK Parti Şamil Tayyar, "Gaziantep’in gururu sanayicilerimizden Selahattin Kaplan ve kardeşlerini ziyaret ettik. Gaziantep dünya halı üretiminin yüzde 70’ini karşılıyor. Bu yıl sadece halıda 3 milyar dolar ihracat hedefini aşmak istiyorlar. Emeğinize sağlık."

BAŞSAVCI ÖNDER KEMAL SEKÜCÜ’YE ZİYARET

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’ye de ziyaret gerçekleştiren MKYK Üyesi Tayyar, “Gaziantep’teyiz. Rize’den Gazi Şehrimize gelen Başsavcımız Önder Kemal Sekücü’yle verimli bir görüşme oldu. Heyecanlı, iddialı biri. Yeni projeleri hazır. Tebrikler” dedi. Ziyaretlere AK Parti Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Halil Uğur ile parti yöneticileri de yer aldı.

TAYYAR, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARIYLA DERTLEŞTİ

Ak Parti MYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep’teki ziyaretleri kapsamında Gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci ile ziyareti gerçekleştiren Tayyar, “ Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın Gaziantep Şubesi’nde cesur yüreklerle buluştuk. Taleplerini topladık, ev ödevimizi aldık. Şehitlerimizi dualarla yad ettik. Gaziler ve şehit yakınlarının bir araya geldiği iki ayrı dernekte de şehitlerimizi dualarla yad ettik, sorunlarını, taleplerini dinledik. Rabbim makamlarını cennette yüce kılsın” dedi.

09 Haz 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.