Vali Gül'den ramazan mesajı

Gaziantep Valisi Davut Gül, ramazan nedeniyle mesaj yayımladı

. Gül, mesajında, büyük bir özlemle beklenen rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan ramazana hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu mübarek zamanların hürmetine, kin ve nefret duygularında boğulan yüreklerin ateşine su, haksızlık ve zulmün kasıp kavurduğu coğrafyalara umut tohumlarının nasip olmasını temenni eden Gül, şunları kaydetti: "Hem ülke hem de tüm insanlık olarak bir süredir mücadele verdiğimiz pandemi nedeniyle yorulduk, bazen kendimizin bazen de yakınlarımızın hastalığı, karantinalar veya mücadele tedbirleri zor zamanlar geçirmemize neden oldu. Ancak bizler biliyoruz ki, hiçbir şey sebepsiz yaratılmamıştır ve gecenin en karanlık anı, sabaha en yakın olan zamandır. Bu mübarek ay hürmetine dileğimiz, çekilen sıkıntıların hayırlı sebeplerle son bulması ve dünya olarak feraha kavuşmaktır. Bu dua ve dileklerle, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının başta Gaziantep’imiz olmak üzere bütün İslam alemi ve insanlık için sağlığa, barışa, huzura ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gönlümüzde yaktığımız mahyalarla karanlıkların dağılacağına inanıyor, tüm hemşehrilerime hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum." Barış kaya

12 Nis 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.